Pantone Veri Peri: ozvláštněte propagační materiály, bannery a tiskoviny

Barvy mají na chování a náladu člověka velký vliv, což je vědecky podložené. Není divu, že vznikají nejrůznější studie a doporučení. Už v roce 1958 bylo zjištěno, že jsou lidé citliví na červenou, dokonce se jim při pohledu na ni potily ruce a zvýšil se jim krevní tlak, naopak modrá a zelená nabídla uklidnění.

Každý jedinec má svou oblíbenou barvu, kterou preferuje v oblékání či bytovém designu. Nicméně v pracovním prostředí by se měl inspirovat aktuálními trendy. Ať už se jedná o módní svět či online marketing, klíči k úspěchu jsou přehled a kreativní pojetí. Nutností je rychle reagovat na aktuální dění, které se každou chvíli mění. Barva roku 2022 Pantone Veri Peri není rozhodně nudná a dá se s ní dynamicky pracovat.

Barva roku 2022: Veri Peri

 

Kam zařadit Pantone Veri Peri?

Jak už bylo řečeno, barvy i tvary jsou hnacími motory mozku. Zašedlé a nudné prostředí je pro mozek brzdou, nicméně barva roku 2022 Pantone Veri Peri vás nakopne jako hrom. Touto barvou si nejen že můžete vymalovat kancelář, použít ji na bannerech, tiskovinách, reklamních předmětech, ale můžete ji využít i ve Vašich online projektech, prezentacích nebo marketingových akcích. Mozkové závity budou mít s touto modro-fialovo-červenou barvičkou zelenou a v kombinaci s nepravidelnými tvary budete držet krok s rytmem moderní doby. Modrá a její odstíny jsou jako stvořené pro pracovní, zasedací a reprezentativní prostředí, podporují komunikaci a zároveň zklidňují. Oslovte nás v MEDIA ENERGY – věnujeme se online marketingu více než 10 let a nejen tomu – tvorbě a správě webových stránek a virtuálnímu prostředí zkrátka rozumíme.

Nudu střídá pohyblivost

V loňském roce vládla světem dvojice barev žlutá a šedá. I když jde o zajímavou kombinaci, modrá s červenofialovými tóny je jednoznačně pozitivní. Americká společnost Pantone Color Institute, která určuje barvy roku pro celý svět, se zaměřila na hledání odstínu s vyšším smyslem a snaží se tak reagovat na aktuální situaci. Veri Peri symbolizuje naději, komunikaci, kreativní pohled, nové možnosti a sílu digitálního designu. To vše byste měli zohlednit při propagaci svých výrobků a služeb. Virtuální svět je totiž nedílnou součástí našeho života a velmi se prolíná s tím fyzickým.


Potřebujete vědět více?